så var det

I Början fatta jag inget trodde inte på vad läkarna sa. Sa bara ni snakar skit
jag har inte fått nån hjärnskada av misshandel det var på vänster sida det blev. Men jag aceptera det efter fem år. Inte nog med det sen skulle man kämpa få rätt stöd. Men de kunde ju inte det om hjärnan. Så jag fick till slut ta en kurator som var med mig på möten. Då efter flera år fatta de. Dp blev det fart det var från hjärnskadinator beth. Tog flera år de tyckte jag skulle ligga på soffan istället.För att komma ut igång me kroppen.. Jag har alltid tänkt hur hade du själv vilat ha det när du får skador Jag trodde det bara var att skriva på ett papper sen var det klart.

Men så var det inte Vet att många är frustrerande att det ska gå över snabbt. Men får du stöd rätt så gör det det. Och har du nån från lss så är det du som bestämmer hur du ska ha din dag. För du behöver komma igång på dan. Nu har jag kommit långt. Men man behöver puffar för visa skador har blivit så. Det är viktigt. I
När du är hel så är det naturligt men en osynlig skada är svårt att förstå vad den behöver. Puff är det på neurologiska skador men det vet de inte vet en kille som jag hjälpt länge. Där ser de inte han behöver det han behöver. Utan tror han klarar det med kompisar det gör man ju inte man ska vara självständig men det får han inte. Så viktigt han får det han behöver och att de lyssnar på de, För de vet de har det ju.

Styrkan att ha ont i kroppen gör så självkänslan rasar och blir starkare när du har en sidan om Det de nu har fått och har. Det är därför de behöver stöd från lss. Inte tänka det klarar de. Jag har utvecklats jag har varit envis tagit till spec när de inte förstår inom kommunen. Jag har nu kämpat i 22 år och det ser jag var det har gett ge er aldrig

jag hade mål jag ville dansa fick jag till slut men allt tagit sin tid. Så viktigt ni för står de. För de mår inte bra när de inte får rätt stöd. De vill leva som du som är hel. De behöver sitt eget.
Allmänt | | Kommentera |
Upp